BMX Zoetermeer is aangesloten bij SponsorKliks!

BMX Zoetermeer is aangesloten bij SponsorKliks!

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan BMX Zoetermeer, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en BMX Zoetermeer ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Greetz, Media Markt, Zooplus en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar BMX Zoetermeer.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je BMX Zoetermeer ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van BMX Zoetermeer. Voor jou een kleine moeite, voor BMX Zoetermeer zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie stort Sponsorkliks op de bankrekening van BMX Zoetermeer. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol een commissie uit en profiteert BMX Zoetermeer hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem!
Noch SponsorKliks, noch BMX Zoetermeer weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor BMX Zoetermeer is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert BMX Zoetermeer niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van BMX Zoetermeer
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6173