Proeflessen BMX

BMX Zoetermeer biedt 4 proeflessen aan voor € 25. Iedere week op de dinsdagavond van 19.00u tot 20.00u leren wij jouw kind de basisbeginselen van het bmx-en. Er wordt wat bmx-behendigheid bij gebracht buiten de baan en afhankelijk van hoe snel de kinderen dit oppakken, zullen zij uiteraard ook lessen gaan volgen op de baan.

Om alle deelnemers de juiste aandacht te kunnen geven, streven we naar proeflesgroepen van 6 deelnemers. Er is een gezonde interesse in de proeflessen dus werken we met een wachtlijst o.b.v. moment van eerste aanmelding. Momenteel bedraagt de wachttijd zo'n 1-3 maanden als je kind 6 of ouder is. Je kan jouw kind van 5 natuurlijk wel al eerder aanmelden zodat snel na de 6e verjaardag meegedaan kan worden aan de proeflessen.

Wij stellen voor deze proeflessen een fiets, helm, handschoenen en elleboogbeschermers ter beschikking. Het is van belang dat jouw kind stevige schoenen en een spijkerbroek draagt.

Het is verplicht dat er minstens 1 ouder/verzorger aanwezig blijft tijdens de proeflessen. Op onze site wordt aangegeven middels een stoplicht of de training doorgaat of niet. Als de training i.v.m. slechte weersomstandigheden wordt afgelast, dan wordt deze uiteraard op een later tijdstip ingehaald. Wanneer jouw zoon of dochter niet aanwezig kan zijn tijdens één van de proeflessen, kan deze niet worden ingehaald. 

Aanmelden

Wil jouw zoon of dochter deelnemen aan deze proeflessen en is hij/zij 6 jaar of ouder? Vul het aanmeldformulier dan hier in.
Twijfel je nog over het aanmelden of heb je vragen of opmerkingen over de proeflessen? Neem dan contact met ons op via  proeflessen@bmxzoetermeer.nl